måndag 21 juni 2010

Helgens bravader


I lördags var det som sagt firmafest med Christians jobb. Supermysigt ställe, god mat och bra underhållning under tiden. Efter middag, frågesportet och lotteri fick vi testa på linedance, ingen höjdare direkt :/ Christiann ställde upp i michael Jackson look a like tävling med afrohår och allt :)
I går gjorde vi i princis iiingenting, bara sov, åt och vilade, vilket resulterade i att jag inte kunde sova och låg vaken till efter 2 i natt, frustrerande :(
idag jobbar christian och jag har inte gjort nånting förutom dammsugit upp världens största spindel, dammsugit hela lägenhetern i hop om att döda den där rackarn inuti dammsugarn. Sen har jag fixat med lite betalningar, rensat skrivbordet på datorn och minglat runt här bara. Christian slutar fem, då ska vi sticka iväg och träna. Måste skramla fram nån mat vi kan äta ssen, kanske blir sesamnuggets, hmm!
I morrn bär det hem till Västerås, umgås med familj och vänner innan christian kommer på torsdag och då ska vi ut till jennys stuga för att fira midsommar :)

Inga kommentarer: