tisdag 31 mars 2009

Turning24

Grattis på födelsedagen VÄRLDENS bästa Christian :) Jag älskar dig dig dig <3

måndag 30 mars 2009

Ny förlovade syster Nathalie & Henrik
Under en stjärnklar himmel på Lonley Beach
Finare än så blir det nog inte
Grattis grattis grattis

40års partaj

I går var det dags att beta av 2 av alla jämnfyllda personer i släkten i år. John & Maggan fyllde båda 40 år inom loppet av en månad så igår slog dom till med fest på Barkarö Byggdegård. Det bjöds på mat, vin, förlovning, lekar och dans. Temat var Glitter & Glamour.. för er som inte var där kan jag avslöja att farsan klämde i mitt pilgrimsörhänge med en cerise sten i i örat, aaaoutch!
Skrev högskoleprovet fram till 16.10 också..det gick åt pipsvängen som vanligt, fan va trött man blir!

fredag 27 mars 2009

Jag hade knäppt dig i skallen om du bara vore där

Det är bara ord, det kommer aldrig bli handlingar jag vet. Men jag är så förbannad, att jag i allfall sa så. "Tur för honom att han inte är här" JÄVLA 3 rent ut sagt!!!! I lördags sluta min mobil skicka iväg sms. Mms funka hur bra som helst men sms-funktionen avstanna. I allafall var jag på hälla och bad om hjälp, han hänvisa till butiken på stan, så idag var jag där och berättade mitt problem. Han förklarade att en mjukvaru uppdatering var nödvändig och försäkra mig om att endast inställningar som vilken ringsignal osv. jag har KAN försvinna. 40 minuter senare återvänder jag och den killen har gått hem och butikschefen är där. När han ger mig telefonen säger jag - nu hoppas jag att alla mina SMS finns kvar... "nej nej" svarar han. Jag utbrister VAAAAAAAA? MEN VAFAN JAG FRÅGADE JU DET INNAN JAG LÄMNA IN DEN!!!! Han visste inte vad som gått fel och varför nån jävla andré hade sagt att det skulle finnas kvar. Han bad KNAPPT om ursäkt och börja snacka i sin telefon innan vi hade avslutat vårt samtal. Fy skäms TRE!!!!!!
Man kan tycka att det bara är sms... men en del betydde någonting, faktiskt en hel del. Jag hade nog skrivit ner dom på ett papper eller i datorn om jag visste att det skulle raderas. Nu finns det INGET sätt att få tillbaka dem :( FITTOR!

Ett kvartal,3 månader, 90 dagar


Dem bästa i mitt liv.
Aldrig har jag varit så lycklig.
Jag är fortfarande sådär löjligt kär.
Och vi gör fortfarande såna där löjliga saker,
såna som bara par gör.
Pannkaka med glass och jordgubbssylt format som ett hjärta.
Jag älskar dig.
Jag älskar oss.
Det ska alltid vara vi två.

Pjuh!

Klockan är alldeles för mycket.
Svårt att varva ner.
I morrn börjar jobbet 9.30-13.00.
Sen blir det vännerna
och plugga
och tvätta
och träna
och.. eller så blir det inget.
Förutom vännerna.
Dom passar alltid :D

torsdag 26 mars 2009

workin´ 9 to 5..*..singing*

Jaop. Work work work 4 dar denna vecka och det går huuuur bra som helst.
Nu ska jag iväg och jobba 16-22.15, lära mig stängning, glunk!
Uppdaterar i kväll om jag orkar :)

måndag 23 mars 2009

Hard way for us might be the best for you

Vila i frid
Åke
Vi ses i himlen <3

Bloggupdate

Helgen var fullsmockad med arbetshelg och möte med SSIF och tjänstemännen. Vi var på Skeviks Gård utanför Stockholm fre-sön. Givande helg, som vanligt mycket att ta in, lära och förstå så man var ju heeelt slut om kvällarna. Nu är hjärnan proppfull och en ny vecka väntar. I morrn börjar jag med introduktion på ICA maxi, blir mycket att lära där med, hoppas det finns ett litet maxi rum i hjärnan med plats för ATG, Svenska Spel osv :) Det gick förresten utmärkt att jobba på förskolan i fredags och barnen var såklart sååå söta. Personalen var mycket nöjda med mitt jobb och verksamhetschefen ringde idag och bokade in mig den 14de April, kul :) Kan bli roligt med lite varierande arbete då jag inte jobbar på Maxi kan jag boka in mig på förskolor om dom ringer! Vet ju som sagt inte hur mycket maxi det blir nu i vår men till sommarn blir det bara maxi som gäller om jag förståt allting rätt ;P
På lördag är det högskoleprovet och jag är sååååå otaggad och har inte pluggat ett dugg, blääää! Men på kvällen är det 40-årsfest för Maggan & John, woooho!
Nu kommer Christian vilken sekund som helst och jag har lagat pannkakor och han har köpt glass, hihi! Har faktiskt städat och gjort nytta här idag, jag är bara för snäll :D
Just ja... på Onsdag ska jag hämta syrran och henke... ghaaaaaaaaaad dom har förlovat sig i Thailand dom busarna och jag fick veta sist av alla i familjen :(... well well jag är SÅÅÅÅ glad för deras skull i allafall :) Ett steg i rätt riktning.

fredag 20 mars 2009

Jobbdag

Jaop, om 40 minuter ska jag infinna mig på Förskolan Pärlan för att jobba som vikarie, kan bli kul :) Efter det blir det hem en kortis och sen vidare till STHLM för arbetshelg med SSIF.

onsdag 18 mars 2009

Vårens vackra första dag

Våren är verkligen här. Att vakna upp till strålande sol är samma sak som att räkna med ett strålande humör hela dagen, det känns som att livet leker på något konstigt sätt. I morse ringde klockan tidigt, och utan vatten var man, fy fan. Hämta Christian på stationen sen for vi iväg till Nautilus och jobba på som fasen i 1,5 timme. Uppe i 35 kg bänkpress nu, hehe. Men jag måste säga att mitt försök på 40 var rena döden. Efter det drog vi ner på stan en sväng, kika en tröja på MQ som jag berättat om för Christian, vilket var dumt! Kan jag aldrig vara tyst? Det krävdes många hårda toner i min röst för att få Christian att gå tomhänt därifrån, shoppoholic! Det fula i den fina kråksången är att C tror jag köpt tröjan i present och att det är därför han inte får köpa den - ehm.. svar NEJ! Han har redan 25 märkestshirt, no room for 1 more! Efter det köpte vi i allafall 13C a la spicy hot, magnums nya glass sen åkte vi ut till Gäddeholmsbryggan. Min favorit plats året om och det vart ett par perfekta timmar i vårsolen. Eftermiddagen har vart relativt lugn med översvämning i badrummet (ja kranen stod på när vattnet var avstängt i morse men det slogs visst på när vi var borta=katastrof) Sen blev det tacopaj och mys framför TVn. Nu har Christian precis åkt hem för han ska jobba i morrn, usch för det :(

tisdag 17 mars 2009

Man får aldrig nog av en bästa vän

Idag har jag vart med Jenny, för typ tredje dagen i rad, hehe! Vi har vart på Hälla, Erikslund och lite runt i kring hela Västerås förutom ner på stan, behövdes inte och i huvudet har man redan "gjort av" med lönen man får nästa vecka. Hittade bla. ett par stövlar jag verkliiiiiiiiigen vill ha. Så Jenny och jag ska på turné om en vecka igen och köpa det vi blev sugna på. Hitta en vår/sommarjacka och en kjol som jag är sugen på :)
Nu i kväll har jag vart på spinning och det gick huuur bra som helst, aweeeei, jag som vart krasslig en vecka :( I morrn kommer Christian över dagen och på förmiddagen ska vi träna på Nautilus. Blir nog att våga sig på bänkpressen igen, hehe! 30 pannor, inte fel! Haha det är ju kul att göra narr av sig själv ibland ;P Orka inte bry mig, jag vet att jag är världsklen i armarna. Nu är det bedtime snart så det är Onsdag snart, hihi! Men jag antar att jag blir uppe minst en timme :/

söndag 15 mars 2009

Toppen helg

I fredags var vi som sagt hos Christians brorsa och hans flickvän. Lämna över förlovningspresenten som blev perfekt! Sen beställde vi mat från GKB och borra ner oss i soffan framför Let´s dance. En vanlig svensson-fredag med andra ord.
Lördag och upp och jobba för Christian kl 8, stackarn. Själv sov jag till tolv och då var det bara 2 timmar kvar på C´s arbetsdag :) När han kom hem vart det lugnt ett tag sen börja vi med lördagsmyset och gjorde iordning revbensspjäll och potatisgratäng, succé! Kvällsmyset fortsatte med brownie, jordgubbar och champange, vi var ju tvungna att fira nya jobbet :) Tände massa ljus och gosa framför melodifestivalen såklart. Åhh det var nog vår mysigaste kväll :)
Söndag, en dag för mys och tacos såklart, hehe! Jag spruta grädde i fejjan på Christian när han satt vid datorn, och då jävlar blev det liv. Tur jag gömde den väl, undra om han hittat den än?
Christian börja jobba vid 15-tiden och jag tog tåget hem vid halv fem för att fika med Jenny. Super mysigt var det :)

fredag 13 mars 2009

En kik i garderoben

Hallå och välkommen in i Christians garderob:

Piketröjor;
1 burberry piké
2 lacoste piké
1 Lyle Scott piké
1 boomerang piké

Tshirts:
2 st Poco Loco
4 st bläck
4 st emilio
1 st SIX8SIX
4 st J.Lindeberg
5 st WESC
1 st Vailent
1 st Koppartrans
1 st Tiger of Sweden
1 st AJJ

OBSERVERA: Jag hitta en, EN tshirt från Jack & Jones, allt annat hade sitt lilla märke.

Sen har ju grabben typ 10 st koftor från Blue Print, Emilio, Philipa K, WESC osv. HERREGUD!


Det här är ett wake-up call för Christian som verkligen är en märkesbög och för mig som är tillsammans med en, haha!

Problem uno: Christian fyller år 31 mars, känns som jag lägger ner det där med att köpa kläder?!
ps. mycket roligare att städa en garderob än att diska, bläää! Det får Christian göra i morrn nu när jag vart så snäll och vikt ALLA hans kläder.. och hängt ut honom som märkesbög, hehe!




________________________________________
jaha... var det bara en garderob? `Herregud Christian!

Snörvel

Sitter än en gång framför en dumburk och tycker mest synd om mig själv. Natten var riktigt jobbig med sen läggtid som blev ännu senare - typ 4.30-5.00. Andningen fungerade inte alls bra och jag kunde helt enkelt inte slappna av och somna in då. För rädd för att någonting skulle hända om jag somna. Om 2 timmar slutar Christian, då ska jag möta upp honom utanför Ica sen ska vi åka till hans bror i Örebro med en fin förlovningspresent som vi köpt, hihi! Ska svänga förbi apoteket också och köpa lite hostmedicin och bedövande halstabletter, usch! Men jag hinner väl inte dit innan dom stänger, som vanligt, jävla bondhåla. Ska leta tider här på internet.. "apoteket hallsberg" HAHA! Pappa förvånas över hur jag överlever 3-4 dar i en håla och skrattade högt när jag sökt ett vikariat på 2 månader här, hehe! Men nu har jag ju mitt MAXI så jag blir kvar hemma :)

Varje dag är inte en dans på rosor

Every day counts even if it´s good or bad.
You made me disappointed but I will never hate you more than an hour or two.
Cause you are my soul and I will never stop lovin´ you.

torsdag 12 mars 2009

Jag gillar överraskningar

Antingen har jag bråttom, eller så är läget coollugnt. Brorsan skulle hämta mig mellan 13-15.30 nån gång när han hade tid från jobbet. Han ska skjutsa ner mig på stan sen ska jag åka 16.08 tåget till Christian fastän jag egentligen ska åka i morrn. Surprice, Surprice ska jag stå utanför ICA kl 18.00 då han slutar, hoppas han blir glad :)
Nej nu kanske jag ska sätta fart, har inte fått någonting gjort än, inte ens frukosten :S Till saken hör att jag inte är helt frisk, bara nästan, men min andning är typ ur funktion och halva luftrörsbredden är tillgänglig, så jag somna på min astmamedicin igår, tack gud. Så den får följa med till hallsberg för säkerhets skull, det är långt till sjukhuset liksom, hehe! Frukost var det....

onsdag 11 mars 2009

ICA MAXI HÄLLA

I got it !!!!!!!!
Börjar introduktion 24 mars sen blir det lite då och då fram till sommarn och sen hela sommaren, woooho!








Fick världens goooaste kram av mamma. Hon sa "Åååååh bea... jag är så himla glad för din skull" - då kom tårarna. Från att nästintill ha brytit ihop här hemma för att gå arbetslös ännu en vecka, till att 3 dagar senare ha fått ett jobb jag verkligen vill ha. Det känns som att jag vaknar upp ur drömmen när som helst.
FY FAN VAD JAG ÄR GLAD :D
Ni kommer aldrig ångra det här, det lovar jag.

Jobbintervju om 24 min

Hmm.. hjärtat slår inte fortare, svetten har inte ökat och rösten håller sig fortfarande lugn. Visst fan är det nära nu, men ingen nervositet än, men den kommer nog så fort jag pratar med nån och ber om att få träffa Ulrika som jag stämt möte med, glunk! Jag har hört att ett genidrag är att ha på sig företagets färg, tur mamma säger att jag klär i rött, hehe! Kan ju inte gå mer än bra?!

tisdag 10 mars 2009

Som en blixt från klar himmel

Vakna med ett ryck i morse då telefonen ringde redan vid 07.00!!! Det var snurriga mormor som trodde hela världen var uppe lika tidigt som henne. Jag & pappa studsa upp för att svara i telefon men jag föll tillbaka ner i sängen då jag möttes av väääärldens halsont. Pappa gick ner och fixa lite vatten till mig sen somna jag om och vakna till och från fram till klockan 12.30 då jag bestämde mig för att gå upp. Hela dagen har jag haft sjukt ont och framåt eftermiddagen kom huvudvärken och febern krypandes, USCH! Ögonen har hållit sig sådär härligt feber-glansiga hela dagen och dun tofflorna sitter kvar på fötterna sen i morse.
Blir en hyfsat tidig kväll och hoppas på att jag är piggare i morrn då det faktiskt väntar jobbintervju :)

måndag 9 mars 2009

Killing me softly

It´s all fucked up
And I´m the worst GF ever.
GF means girlfriend.

Så är det.

Nu ska jag ner på stan för att träffa Alexus :) Sen kommer Kicki & Josefina förbi, mysigt värre! Förresten - här är resultatet från hårfärgningen >^
Visst fan känns det långt till fredag.

Kick in the but

Jahapp, dom sista timmarna på gårdagen var deppiga och ångestfyllda. Idag sov jag länge, som vanligt, sen slog jag mig ner framför datorn och sökte 16 st timvikare jobb på olika privata förskolor, precis som chefen på "min" förskola tipsat om, så vi får se vad som händer. När jag var klar med det ringde ett bemanningsföretag om en sommartjänst som vårdare - intervju torsdag. Eftersom jag sökt maxi tidigare och hellre vill jobba där så slog jag Ulrika en pling direkt efter att jag lagt på. Och jajemän, intervju på onsdag där :) Tur jag ringde då dom inte börjat kolla inför sommarn än. Då hade jag fått vänta säkert 1 månad på svar. Så nu är det ladda ladda för Onsdag och hoppas på ett positivt svar inför sommaren :) I morrn ska jag förmodligen ner till AMS för lite coachning om hur jag gör på bästa sätt med att höra av mig till fritidsledarjobbet som har sista ansökning på Onsdag. Jag har en plan om att ringa dem på fredag, undrar om det är rätt?!
I kväll ska jag träffa Alex :) Det blev ingen träning idag då pappa har massa möten och grejer och hinner därför inte hem och hämta mig förän kl 18. Men jag har ju sökt jobb hela dagen och fått det gjort i allafall :)
Det kanske löser sig trots allt, ett sommarjobb verkar i allafall vara på gång :)

söndag 8 mars 2009

Nu kanske jag fått ur mig en del. Skulle egentligen behöva en stor boxningssäck och få ur mig all min ilska mot mig själv.
Jag ska krypa ner i sängen nu, äta min banan (då jag faktiskt är vrålhungrig) och svara på Christians sms som fick mina ögon tår fyllda. Han är för himla bra.

Jag förstår bara inte..

Du vet inget om Min värld.

Jag faller tillbaka. Tillbaka till då ingenting var bra, då jag var skit och inte dög till någonting. Det känns som jag faller tillbaka. Allt jävla jobb och skit, som den här jäävla bloggen har neggat sig över i 6 månader, det börjar allvarligt bli en kris nu. Det handlar inte om att jag är en sömntuta längre, det handlar om hur faaaan jag ska kunna jobba 8-16 5 dagar/ vecka. Jag vet helt ärligt inte om jag klarar det. Jag har kunnat göra precis som jag vill i 6 månader, förstår du hur länge det är?! Nej, det är det som stör mig. Ingen, ingen som inte trängs i samma skor som jag kan säga "jag vet hur det känns" eller dyliknande "ryck-upp-dig"- fraser. Jag är verkligen sjukt less. Att inte känna sig behövd till någonting, ingen saknar dig när än du går upp på morgonen, förmiddagen, dagen. Frågan "vad ska du göra i morrn då?" skär som den vassaste kniven genom mitt hjärta och min själ.
Och när man känner att man är tillbaka på ruta ett då. Då jag = en skit (typ), så säger en människa jag älskar att jag är finast i världen, tankarna bara fumlar i mitt huvud, jag får inte ihop pusselbitarna. Varför är skillnaden så stor, för stor för att förstå, på hur du & jag ser på samma person. Jag hör vad du säger, men jag finner inget vettigt svar. Jag vågar inte tro på vad du säger, aldrig. Det är konstigt att vara älskad, jag måste säga att det är helt fantastiskt. Men som sagt är det jobbigt med motsägelsefulla tankar när tankarna om en själv ligger på NOLL.
Jag snackar bara en massa skit här, eller skriver. Jag är helt enkelt jävligt less på mig själv, och då menar jag bara mig själv. Helgen är min räddning, då känner jag mig som vilken som helst, då kan jag också sova till 11 utan att känna att jag sovit bort ännu en dag, då kan jag stanna inne och göra mest ingenting då gårdagens festbravader har satt sina spår.
I morrn är det måndag, IGEN! som jag längtat.
Jag ska leva i en dröm fram till fredag. Om att dom faktiskt kommer ringa och säga att jag är kallad till en intervju,till ett jobb jag verkligen vill ha. Ett jobb som kommer ge oss 2 fantastiska månader. Det är min kortsiktiga dröm just nu. Det vore väl fan om den slog in. Jag skulle va SÅÅ glad

Partey Saturday

I går hann Christian och jag träna på Nautilus en sväng innan festligheterna satt igång. Jag drog väl en sisådär 30 kg i bänkpress, skrämde bort en hel del folk, haha! Iallafall var vi på kalas hos kusin vitamin Alle som fyllde år, efter det bye bye till syrran och henke som faktiskt är framme i thailand om 30 min,woooho! Sen vart det spicy, styling, förfest hos Jenny & André, vidare till Anna på fest, vidare på förfest hos Pernilla och en avslutande kväll på Blue Moon som var sviiiiin kul! Slutfjongen på kvällen blev dock ett stulet kort - pernillas, och brorsans fastna i automaten när han skulle ta ut pengar, jippi!
Sten kul i allafall, det gör vi om :)

fredag 6 mars 2009

Finally kom jag iväg på ett ordentligt träningspass denna vecka. Har bara tränat en gång denna vecka, sen i dag då, och i morrn ska jag och Christian träna så det blir ju faktiskt 3 gånger denna vecka, måste vara godkänt :)
Dagens träning:
  • Cross train 15 min (uppvärmning)
  • Hela mitt styrkepass
  • Ny variant av cross train 10 min (sviiin jobbig)
  • 20 minuter löpband
My secret misson var att jag färgade håret i går, hihi! Så nu ska jag poppa till mig lite innan jag ska hämta Christian på stationen, får se om han märker nån skillnad ;P

torsdag 5 mars 2009

bara en vanlig dag...

En lång sovmorgon och en värdelös rekryteringsmässa där jag sökte ett jobb som egentligen inte fanns men jag locka fram intresset hos en förskola om en vikare. Dom lät intresserade och skulle ringa vid behov, alltid nått :) Annars så har jag ju ett kiosk-jobb på gång men lever fortfarande i en dröm fram tills nästa fredag om en möjlig intervju till ett fritidsledarjobb för 13-15 åringar, ett VIK på 2 månader, det vore sååå perfekt! Efteråt bar det hem till Anna för lite skitsnack och en hemlagad lunch. Jag & jenny kika gamla videos från utklädnadsshowen medan Anna agera kock, hihi! Det var sjuukt kul att se hur vår show faktiskt var och drömma sig tillbaka till den tiden för en stund. I kväll firar 90-orna 100 dagars festen och jag önskar mer än allt att jag hade den roliga tiden framför mig, oj oj! Men jag har ändå gjort mitt. Efter det var det extra-möte med VSIF styrelsen inför årsmötet på Onsdag.
Nu är jag hos syrran på secret mission. Just nu är hon i duschen och Henke steker pannkakor :)
I morrn blir det träning typ 4 timmar så dåligt som jag tränat i veckan, fyyy!

onsdag 4 mars 2009

lillördag

Chriss cross var här över dagen idag. Kom med tåget redan strax före 10 sen bar det hem hit för en mysdag. Framåt eftermiddagen dags för ELIT möte med gamla gänget och några nya från Sörmland. Hade vårt möte/kick-in på Spicy hot, typ fortfarande mätt, haha! Sen fiska jag upp Christian som vart och tränat på Nautilus under hela mitt möte då jag smocka i mig mat. Jag antar att jag får ta itu med min träningsångest 2 gånger om i morrn :P Det är förresten rekryteringsmässan med värdelösa jobb i morrn, men jag tror jag ger det ett försök trots allt, yawn! :O
Näej usch och fy, klockan närmar sig 00 så jag borde dyka ner i sängen snarast möjligt då jag ska befinna mig hos syrran vid 10-snåret i morrn. Lyckosten drar till Thailand i 18 DAGAR på söndag, aaaaaaaaaaviiiiis!
(Y)

tisdag 3 mars 2009

You can´t top the top

En helkväll tillsammans med vännerna. En fika i ca 4 h betyder mycket snack och en helt underbart mysig kväll. Precis som den gamla goda tiden, på den tiden då vi gjorde det nästintill varje dag. Nu känns det speciellt. Och jag är såå glad att vi fortfarande ses och har lika roligt även om alla har "sitt". Vänner är guld. Kom ihåg det.

3 of 4 from the family Ellström.

Första mötet med familjen Ellström var spännande. Denna gång tjejrepresentationen av familjen Ellström. Tur vi delar upp familjen i 3 delar när jag ska träffa dom första gången, hehe. Nej, helt ärligt så var det inte så farligt och jag var knappt nervös. Kära Jenny skrämde upp mig och sa att hon var nervös en hel helg innan hon skulle träffa Andrés föräldrar. Shiiiet tänkte jag men höll mig lugn alla dagar innan och faktiskt hela dagen då vi skulle åka dit. På tåget dit kom heller ingen nervositet krypandes, konstigt! Jag hoppas att jag lyckades göra ett bra intryck i allafall. Det var nog självaste mamman i hushållet som undrade om jag någonsin skulle våga mig tillbaka. Jag tyckte i allafall att det var riktigt trevligt och både mami och lillsyrran var riktigt roliga. Bjöd på många fina singstar-låtar kring 01-tiden, hihi!
Nästa lördag ska vi beta av Christians pappa som bor i Skövde också, hjälp! ;P

Pics update from London










Emirates Stadium - ARSENAL - ROMA 1-0 !!!!










Oxford Street Tickets

weekend update in 27 words

Kom hem i morse efter ännu en kanon helg med Christian.
Tacos och tacopaj hela helgen, massage och glass i stora lass, man blir ju bra bortskämd!