måndag 13 juli 2009

VÄRLDENS mysigaste helg

Med som sagt betoning på VÄRLDENS.. I fredags kom Christian hit efter att vi båda jobbat hela dagen. Vi handla lite godis och grejer till ceasar sallad, muuums! Så hade vi en riktigt mysig kväll framför tvn och hela huset för oss själva då mamma & pappa åkte till turkiet. Kvällen blev natt och morgonen blev dag. Lite förskjutning på dygnet men vad gör det. På förmiddagen käka vi god melonsallad och nån macka sådär innan vi sov och mös vidare i sängen. Regnet öste ner och vi kände inte att vi behövde göra nåååånting förutom att bara ta hand om varann. Framåt eftermiddagen åkte vi och hyrde nya Wallander filmen -Skulden, mycket sevärd! Sen åkte vi till maxi och köpte lite parmaskinka, mozarella, salami, paprika, champinjoner, ruccola, annanas och sådär... hemmagjord pizza stod på menyn och det var supermysigt att stå och palta och plocka med det där tillsammans. Vi kika lite på sommarkrysset och efter det första halvan av Ondskan. Sen vart det Wallander och efter det kika vi resor, börjar närma sig :) Vart en sen natt nu igen och upp sen morgon/förmiddag. Fick frukost på sängen faktiskt, var lite lyxigt :D Idag har brorsan, syrran & henke vart här & grillat och käkat mat, mycket trevligt :D
Nu på kvällen efter att dom åkt hem satt vi och fundera och resonera kring en resa som det kanske kanske blir, resemål ännu hemligt, hihi! Sen vart det lååååånga kramar och många tårar. Man blir lite känslomässig när man är kär, så är det! Tur man har världens bästa som tar emot tårarna!!
Efter att jag släppt av christian vid tåget kring 23 så åkte jag till Kicki och tillbringade två timmar med henne. Länge sen vi sågs och mycket att prata om, vi hann nog inte ens halvvägs i uppdateringar osv... :P Det var kul att träffa henne igen i allfall!
Nu ska jag sova själv i mina 180 kvadrat, huvva! I morrn ska jag busa med syrran och efter det träffa Jenny ! :D God natt!

Inga kommentarer: