söndag 21 juni 2009

Underbara dagar -typ midsommar och så

I torsdags kväll efter 4 dagars jobb så kom Christian hit. Vi höll oss vakna typ en timme eller så och somna gott i varandras armar för att ladda för morgondagens bravader. Vakna upp på fredagen och packa ihop våra stuff sen for vi mot Eskilstuna och Sundbyholm för att fira midsommar i Jennys stuga. På vägen handlade vi det sista och anlände hos Jenny & André kring lunch. Käka våfflor och dansa kring midsommarstången, sen blev det en pause på några timmar innan kvällens schema. Brassa tillbaka till Eskilstuna då efterrättsgästerna inte längre skulle komma - och ingen midsommar utan jordgubbar liksom :P Sen kom regnet vräkandes men det var rätt mysigt ändå. Fick kuuuuta ut med varsin tallrik och snaps under armen in i tältet där alla skulle äta tillsammans. Jordgubbarna tog vi inne i vår stuga sen plocka vi fram lite mer cider och så och spelade lite spel. Upp till bevis! Svin kul måste jag säga. Speciellt framåt slutet - lite på pickalurven och övertrött, haha!
Lördagen bjöd på finare väder, mysig frukost, kubb, studsmatta, fotboll och mat nere vid vattnet i en hammok, underbart! Framåt kvällen packa jag och Christian ihop våra grejer och styrde kosan mot västerås. Vi stanna till hos Alex en kortis och sen även hos Nathalie & Henrik innan vi kom hem igen. Måste ju hinna träffa alla när man är ledig liksom :)
På kvällen blev det lugna puckar och sen låg vi och prata till halv fyra, då var vi bra trötta. Det var så mysigt och välbehövligt så det var värt dom förlorade sovtimmarna. Men vi var på benen vid 11 i dag så det var rätt bra gjort ändå. Stekte i solen nån timme, sen titta mormor förbi och sen också moster & tomas, vi käka lite mat och sen brassa vi iväg till Hälla och spela lite golf :) Efter det köpte vi en glass och lite jordgubbar på maxi och åkte ut till en mysig brygga vid björnön. Supermyyysss! Sen blev det hem och några sista mysiga kramar innan det var dags att skjutsa Christian till tåget.

psst.
Konduktören bah : Ni ska ju sluta hångla när jag visslar i pipan, har du inte förstått det än? Sen skratta hon och sa: Nästa gång...!

Inga kommentarer: